Qui som?


L’Eina SCCL és una cooperativa d’inserció laboral sense ànim de lucre que treballa per a la inclusió social i laboral de les persones en risc d’exclusió. Neix a l’any 2007.

El nostre compromís social ens fa ésser conscients de les necessitats socials, cada cop més complexes i difícils d’atendre, que poden portar a les persones a situacions de precarietat socioeconòmica. Per això volem contribuir al desenvolupament social sostenible de les persones, entitats i territoris amb els que hi treballem. La nostra tasca es regeix pel principi de millora continuada, el que suposa un seguiment i avaluació continuada dels nostres serveis i una relació basada en la proximitat i la confiança amb les persones i entitats amb els que treballem.

 

Des de l’Eina SCCL desenvolupem tres conjunts d’actuacions que pretenen:

  • Afavorir la participació i implicació de la ciutadania i les seves entitats en la gestió del seu entorn i del seu territori.
  • Contribuir a la educació en valors de solidaritat, igualtat, convivència i respecte de les persones, amb especial èmfasis en els infants i joves.
  • Facilitar la inserció sociolaboral de les persones i famílies en risc d’exclusió social.